Yumurta qaynatdığınız suyu atmayın - Faydalıdır
Tarix: 14-02-2023, 23:07
Baxılıb: 2 273
Google+ Paylaş
Tumblr Paylaş

Yumurta qaynatdığınız suyu atmayın - Faydalıdır

14-02-2023, 23:07

Əgər bu günə qədər içərisində yumurta qaynatdığınız suyu atırdınızsa, deməli səhvə yol vermisiniz.
Lent.az xarici mediaya istinadən xəbər verir ki, yumurta qabığının 90 faizi kalsium karbonatdan ibarətdir. Üstəlik, yumurta qabığında mis, ftor, dəmir, manqan, molibden, fosfor, kükürd, sink, silisium və bir çox digər vacib mikroelementlər var.
Yumurta bişirərkən həmin mikroelementlər qaynadığı suya qarışır. Mütəxəssislərin fikrinə görə, bişmiş yumurtanın qabıqlarını əzib toz halına salmaq və ağacların dibinə tökmək faydalıdır. Həmçinin yumurta qaynadılmış suyu da soyutduqdan sonra otaq bitkilərinizin və ya ağacların dibinə tökməklə onların daha da boy atmasına kömək etmiş olarsınız.
скачать dle 12.1


Google+ Paylaş
Tumblr Paylaş

FACEBOOK ŞƏRH YAZ