Sən demə qarğıdalını səf bişiririk- Bəs doğrusu necədir?
Tarix: 24-09-2021, 12:16
Baxılıb: 3 907
Google+ Paylaş
Tumblr Paylaş

Sən demə qarğıdalını səf bişiririk- Bəs doğrusu necədir?

24-09-2021, 12:16

Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?

Təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.

Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.

1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.

2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.

3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.

4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.

Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.

скачать dle 12.1


Google+ Paylaş
Tumblr Paylaş

FACEBOOK ŞƏRH YAZ