Həkim-dietoloq kabab və xərçəng arasındakı əlaqəni izah etdi
Tarix: 29-06-2020, 08:47
Baxılıb: 1 027
Google+ Paylaş
Tumblr Paylaş

Həkim-dietoloq kabab və xərçəng arasındakı əlaqəni izah etdi

29-06-2020, 08:47

"Kababı həddən çox yeməsəniz və yaxud onu pəhrizli ətlə bişirsəniz, bu yeməyin orqanizminizə heç bir ziyanı olmaz”.
Avromedia.az xəbər verir ki, bu barədə rusiyalı həkim-dietoloq Marina Makişa "Zvezda” telekanalına açıqlamasında deyib.

Mütəxəssis bildirib ki, xərçəng riskindən qorunmaq istəyiriksə, kababdan adambaşına 200-250 qram olmaqla, həftədə bir dəfədən artıq yemək məsləhət deyil.Lent.az
скачать dle 12.1


Google+ Paylaş
Tumblr Paylaş

FACEBOOK ŞƏRH YAZ